Bezoek onze showroom!

Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom. Hierin presenteren we een groot deel van onze producten. Samen met u kunnen we dan op zoek naar de meest geschikte oplossing voor uw probleem. Wanneer u in de mogelijkheid bent om onze showroom te bezoeken, dan is dat zeker de moeite waard. Een bezoek aan de showroom heeft de volgende voordelen:

- U krijgt altijd een persoonlijk advies op maat (op afspraak)
- In onze showroom kunt u de meeste van onze producten live zien en voelen
- U kunt materialen veelal direct meenemen (mits voorradig) 

Advies op afspraak
Om zeker te zijn van een goed advies willen we u vragen een afspraak te maken; dan zorgen wij ervoor dat de juiste specialist aanwezig is om uw vraag te beantwoorden. Wanneer u een advies wilt voor de akoestiek in een woning of studio / HiFi verzoeken we u om de volgende zaken mee te nemen naar de afspraak:  

- Enkele foto's van uw object waarop het volgende duidelijk is: afwerkingen / doorvoeringen op het plafond, inrichting, (vrije) wanden
- Een schets of technische tekening met afmetingen

Openingstijden 
De openingstijden van de showroom zijn als volgt:

Maandag t/m donderdag: 8:30-12:30 en 13:00-17:00
Vrijdag: 8:30-12.30 en 13.00-15.00
Zaterdag en zondag: gesloten

Adres

EASY Noise Control B.V.
Boteyken 363
3453 PD, de Meern

Bereikbaarheid
Onze showroom is zeer centraal in Nederland gelegen, nabij het kruispunt van de A2 en de A12. Het pand ligt vrijwel direct aan de snelweg en er is voldoende gratis parkeerruimte direct voor de deur. Op de pagina over ons staan enkele foto's van de gevel. Klik hieronder op Google Maps voor een routebeschrijving. Let op: het betreft een nieuw industriegebied. Hierdoor zullen oudere routeplanners de straat niet herkennen. U kunt de routeplanner dan het best instellen op de straat "Gessel" te De Meern.

 
EASY Noise Control is gesloten op de volgende dagen: 
 

- Op feestdagen
- De dag na Hemelvaart
- Tussen Kerst en Nieuwjaar
- Op de bedrijfsverjaardag (1 juli)

 

Showroom EASY Noise Control       Showroom EASY Noise Control       Showroom EASY Noise Control