EASY lamellen

EASY lamellen
EASY lamellen EASY lamellen EASY lamellen

De EASY lamellen verbeteren de akoestiek in een ruimte dankzij de geluidsabsorberende eigenschappen. Daarnaast dragen de lamellen bij aan de vormgeving van de ruimte. Dankzij de vele kleuren waarin de EASY lamellen geleverd kunnen worden, passen de lamellen binnen vrijwel ieder interieur.

De EASY lamellen zijn uitstekend te gebruiken als visuele afscheiding tussen twee werkplekken in bijvoorbeeld een callcenter. Hierdoor ontstaat er meer privacy en heeft men het gevoel een "eigen" werkplek te hebben.

EASY lamellen eigenschappen:

- Gemaakt van 100% zuivere wol
- Geluidsabsorberend
- Vuil- en waterafstotend
- Kleurvast
- Brandveilig

De EASY lamellen hebben een afmeting van 198 x 14 cm per stuk. De lamellen worden verkocht per set van vier stuks inclusief draagbalk. De lamellen zijn aan de draagbalk bevestigd door middel van twee koordjes per lamel.

Helaas is het niet mogelijk om dit product online te bestellen. Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Deskundig advies
Hoge prijs-kwaliteit verhouding
Levertijd op aanvraag
Prijs op aanvraag
(Excl. BTW)
Stel een vraag Vraag offerte aan

Kleuren
Het volledig kleurenoverzicht waarin de EASY lamellen leverbaar zijn, vindt u hier.

Eigenschappen vilt
Het vilt van de EASY lamellen is bestand tegen temperaturen van -40°C tot 110°C en is zeer kleurvast. Daarnaast is het vilt onbrandbaar en vuil- en waterafstotend. Aangezien wolvilt een natuurlijk materiaal is, zijn kleine kleur- en dikteafwijkingen mogelijk.

Onderhoudsinstructies
Door het natuurlijke wolvet en de dichtheid van het vilt worden vloeistoffen niet snel geabsorbeerd. Mochten de lamellen toch in aanraking komen met vloeistof, dep dan voorzichtig de vloeistof met een absorberende doek van het oppervlak. Voor het dagelijks onderhoud kunt u de stofzuiger gebruiken (op een laag toerental). Laat natte plekken eerst drogen voor het reinigen. De opgedroogde plek kan vervolgens voorzichtig met een doek of zachte borstel en water schoongemaakt worden. Dep na met een schone droge absorberende doek. Als deze behandeling niet voldoende is, vraag dan een gekwalificeerd schoonmaakbedrijf om advies. 

Extra informatie

Categorie description De EASYlamellen zorgen voor een betere akoestiek en dragen bij aan de vormgeving van een ruimte.
Kleur Kleur naar keuze
Type Akoestische lamellen
Featured Product Nee
Afmeting Nee
Standaardafmeting Nee
Standaarddikte Nee
Kleur EASYpol Nee

Stel als eerste een vraag over dit product

Neem contact op

Vergelijkbare producten

FirstCall Telefoonstoel

FirstCall Telefoonstoel Prijs op aanvraag Bekijk product