Akoestische bureauschermen

Akoestische bureauschermen zijn zeer geschikt om twee bureaus akoestisch van elkaar af te scheiden. Door de goede geluidsabsorptie zorgen akoestische bureauschermen voor minder overlast en meer privacy in bijvoorbeeld kantoortuinen. Naast een goede geluidsabsorptie speelt ook de esthetica een belangrijke rol. Naast een verbetering van de akoestiek moet u de schermen ook zien als een aanvulling op uw interieur. De meeste schermen zijn in uiteenlopende kleuren verkrijgbaar en zelfs met prints naar keuze, waardoor ze een verlengstuk worden van uw bedrijfsimago. 

Contrast bureauscherm
Dit scherm is voorzien van een stof in een kleur naar keuze. Rondom wordt het scherm voorzien van een band in wit, grijs of zwart. U heeft dus uiteenlopende mogelijkheden om een scherm samen te stellen dat bij uw stijl past. 

EASYphoto bureauscherm
Het EASYphoto bureauscherm wordt volledig op maat gemaakt in een afmeting naar keuze en kan worden voorzien van een print naar keuze. Omdat wij samen werken met diverse kunstenaars is het tevens mogelijk om een compleet ontwerp bij ons af te nemen.