Projectinrichters

Als projectinrichter komt u regelmatig akoestische vraagstukken tegen. Wij bieden een breed assortiment aan akoestische, esthetische materialen. Hierdoor kunt u de akoestiek reeds in uw design meenemen. Hierbij putten we uit een breed scala producten; zowel van eigen makelijk als van derden waaronder grote merken als BuzziSpace, Rockfon en Ecophon. Naast standaard oplossingen voeren we ook regelmatig maatwerk uit. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk waardoor we samen met u o.a. in aluminium en hout een akoestische oplossing op maat kunnen creeeren.

Complete afhandeling
Indien gewenst kunnen wij adviseren, leveren en monteren. Wij treden regelmatig op als onderaannemer bij diverse grote aannemers in de branch. Hierdoor weet u zeker dat de akoestische voorzieningen op de juiste plek worden gemonteerd en heeft u slechts 1 aanspreekpartner.Omdat wij verkopen vanuit onze akoestische expertise staat het akoestische resultaat voorop. Alle geadviseerde materialen zijn akoestisch gemeten; hierdoor kunnen we betrouwbare voorspellingen doen en een garantie geven op het akoestisch resultaat.

Wederverkoop van producten
De meeste van onze eigen producten zijn tevens beschikbaar voor de wederverkoop. De FirstCall is reeds door diverse partijen in het assortiment opgenomen maar ook andere producten zijn onder eigen label of onze merknaam beschikbaar voor uw assortiment. Uiteraard kunnen we u bij de verkoop assisteren met gratis advies en ondersteuning en indien gewenst kunt u zelfs een geheel project aan ons overdragen.

Meer weten? Neem contact met ons op!