Designers

Als designer komt u regelmatig akoestische problemen tegen. Wij bieden een breed assortiment aan akoestische, esthetische materialen. Hierdoor kunt u de akoestiek reeds in uw design meenemen. Daarnaast kunnen we het volgende voor u betekenen:

- Gratis advies en ondersteuning
- Producten op maat
- Complete afhandeling
- Bewezen resultaat en tevredenheidsgarantie

Gratis advies en ondersteuning
Heeft u een akoestisch probleem  of verwacht u problemen bij uw design? Wij zijn u graag van dienst. Wij kunnen u zowel telefonisch als op locatie gratis adviseren.   

Producten op maat
Wij hebben een breed assortiment aan eigen, esthetische, betrouwbare producten dat steeds verder wordt uitgebreid. Deze eigen producten staan hieronder op de pagina gerangschikt. Naast onze eigen producten hebben we ook een breed assortiment producten van derden, waaronder merken zoals Buzzispace, Rockfon en Ecophon. Naast standaard oplossingen voeren we ook regelmatig maatwerk uit. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk waardoor we samen met u o.a. in aluminium en hout een akoestische oplossing op maat kunnen creeeren.

Complete afhandeling
Indien gewenst kunnen wij adviseren, leveren en monteren. Wij treden regelmatig op als onderaannemer bij diverse grote aannemers in de branch. Hierdoor weet u zeker dat de akoestische voorzieningen op de juiste plek worden gemonteerd en heeft u slechts 1 aanspreekpartner.

Bewezen resultaat
Omdat wij verkopen vanuit onze akoestische expertise staat het akoestische resultaat voorop. Alle geadviseerde materialen zijn akoestisch gemeten; hierdoor kunnen we betrouwbare voorspellingen doen en een garantie geven op het akoestisch resultaat.