Architecten

EASY Noise Control is een jong en innovatief bedrijf. Wij zijn continu bezig om te innoveren. Onze laatste innovatie is de FirstCall; een akoestische telefoonstoel voor open kantooromgevingen waarin je even rustig kunt bellen.

Ook in onze dienstverlening proberen we ons te onderscheiden. Voor architecten bieden we een aantal mogelijkheden:

- Gratis advies en ondersteuning
- Betrouwbare producten
- Complete afhandeling van het project
- Bewezen resultaat en tevredenheidsgarantie 

Gratis akoestisch advies en ondersteuning
Heeft u een akoestisch probleem bij een renovatie of verwacht u problemen bij een nieuwbouw? Wij zijn u graag van dienst. Wij kunnen u zowel telefonisch als op locatie gratis adviseren.   

Betrouwbare producten
Wij hebben een breed pakket aan eigen, betrouwbare akoestische producten dat steeds verder wordt uitgebreid. Deze eigen producten staan hieronder op de pagina gerangschikt. We zijn druk bezig met een bestekservice. Op dit moment kunnen we u natuurlijk ook voorzien van algemene bestekteksten. Naast onze eigen producten hebben we ook een breed assortiment producten van derden, waaronder merken zoals Buzzispace, Rockfon en Ecophon. Wij kunnen in principe elk merk leveren.

Complete afhandeling
Indien gewenst kunnen wij adviseren, leveren en monteren. Wij treden regelmatig op als onderaannemer bij diverse grote aannemers in de branch. Hierdoor weet u zeker dat de akoestische voorzieningen op de juiste plek worden gemonteerd.

Bewezen resultaat
Omdat wij verkopen vanuit onze akoestische expertise staat het akoestische resultaat voorop. Alle geadviseerde materialen zijn akoestisch gemeten; hierdoor kunnen we betrouwbare voorspellingen doen en een garantie geven op het akoestisch resultaat.