(Akoestisch) adviseurs

Voor de akoestisch adviseur hebben we een breed scala aan mogelijkheden; zowel met standaardoplossingen als maatwerk

Standaardproducten
Wij hebben een breed assortiment aan eigen, esthetische, betrouwbare producten dat steeds verder wordt uitgebreid. Deze eigen producten staan hieronder op de pagina gerangschikt. Naast onze eigen producten hebben we ook een breed assortiment producten van derden, waaronder merken zoals Buzzispace, Rockfon en Ecophon. De meeste van onze materialen zijn akoestisch gemeten; hierdoor kunnen we betrouwbare voorspellingen doen en een garantie geven op het akoestisch resultaat.

Maatwerk 
Naast standaard oplossingen voeren we ook regelmatig maatwerk uit. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk waardoor we samen met u o.a. in aluminium en hout een akoestische oplossing op maat kunnen creeeren.

Complete afhandeling
Wij kunnen nagenoeg alle materialen leveren en monteren. Wij treden regelmatig op als onderaannemer bij diverse grote aannemers in de branch. Hierdoor weet u zeker dat de akoestische voorzieningen op de juiste plek worden gemonteerd en heeft u slechts 1 aanspreekpartner.

Uw naam op onze website?
EASY Noise Control geeft slechts praktisch advies op het gebied van akoestiek. Voor complexe akoestische vraagstukken, onafhankelijk onderzoek en specifieke geluidsvragen zoals verkeerslawaai en horecalawaai verwijzen we altijd door naar de akoestisch adviseur. Om doorverwijzen eenvoudiger te maken hebben we een lijst met akoestisch adviseurs opgesteld. Staat uw naam niet in de lijst en wilt u er wel graag op staan? Neem dan even contact met ons op!