Akoestisch advies op afstand

Wanneer u last heeft van teveel galm dan is sprake van een slechte akoestiek. Deze akoestiek kunt u verbeteren door het toevoegen van akoestische materialen aan de ruimte. De huidige akoestiek en dus de hoeveelheid benodigde absorptiematerialen is afhankelijk van de volgende zaken:

- de grootte van de ruimte
- de vorm van de ruimte
- de materialen die in een ruimte worden gebruikt

Omdat dit in de meeste gevallen bekende variabelen zijn is het in nagenoeg alle gevallen mogelijk een goed advies op afstand te geven.

Werkwijze akoestisch advies op afstand

Op basis van de volgende gegevens maken wij een inschatting van de huidige nagalmtijd met behulp van ons rekenmodel en kijken wij naar eventuele hinderlijke reflecties:

- de grootte en hoogte van de ruimte
- foto's / tekeningen van de ruimte

Vervolgens bepalen wij de hoeveelheid van een of meerdere soorten producten dat nodig is om te komen tot de gewenste akoestische situatie. Wij verwerken de gegevens in een rapport, inclusief meer informatie over het product / de producten en geven hier de prijzen bij.

Resultaat

Aan de hand van ons advies weet u concreet hoeveel van welke producten u nodig heeft om tot een betere akoestiek te komen. Tevens weet u de prijzen en de levertijd zodat u direct de keuze kunt maken om de akoestiek te verbeteren. Uiteraard is een advies altijd naar wens nog te wijzigen.

Maak gebruik van onze service

Wanneer u interesse heeft in een akoestisch advies op afstand, neem dan even per e-mail contact met ons op. U vindt onze gegevens op de contactpagina.