• Akoestisch EASYphoto plafondeiland
  • Akoestiek in open kantoorruimte
  • Hoe is het gesteld met de akoestiek op uw kantoor of werkplek?


Sectoren

Werkwijze akoestiek en galm


Akoestisch specialist

EASY Noise Control is de specialist op het gebied van akoestiek, galm en geluidsisolatie. Wij verzorgen onder andere de akoestiek in kantorenakoestiek in callcentersakoestiek in scholenakoestiek in praktijken en akoestiek in horeca. Voor ieder interieur bieden wij een praktische esthetische oplossing. Wij zijn zeer flexibel: u kunt bij ons akoestische producten kopen maar indien gewenst leveren wij een complete dienstverlening van akoestisch advies tot montage. Neem contact op voor de mogelijkheden! 

Gratis akoestiek advies

Bij EASY Noise Control heeft u keuze uit twee mogelijkheden: een gratis advies op afstand of een compleet advies op locatie. Voor het gratis advies op afstand kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen. Wij stellen u dan een aantal vragen over de ruimte op basis waarvan we de akoestiek kunnen berekenen en een akoestisch advies uitbrengen. Dit advies is volledig gratis. Naast een advies op afstand is ook een advies op locatie mogelijk. Wij beschikken over de laatse apparatuur om de akoestiek te meten en een goede nagalmmeting uit te voeren. 

Producent / Groothandel

In onze webshop verkopen we met name standaardproducten. Veel producten zijn door ons zelf ontwikkeld, akoestisch getest en geproduceerd. In andere producten zijn we een groothandel waardoor we zeer concurrerend kunnen aanbieden. Meest verkocht zijn onze akoestische wandpanelen, akoestische plafondeilandenakoestische plafondpanelen, akoestische baffles, akoestisch spanplafond en akoestische schermen. Naast deze standaardproducten verkopen we ook producten op maat, vaak op aanvraag van architecten, projectinrichters en/of designers. Denk hierbij aan akoestische materialen in op maat gesneden afmetingen, specifieke dikten en/of met afwijkende toplagen.

Complete projecten


Eén contactpersoon voor het gehele traject

EASY Noise Control kan een project geheel uitvoeren; dat betekent dat we kunnen meten, adviseren, leveren en monteren. Uiteraard is dit geen verplichting; we kunnen ook een deel van deze werkzaamheden voor u uitvoeren. Aan u de keuze! Wanneer we een compleet project voor u uit voeren dan bestaat een project uit de volgende stappen

1) Meting en presentatie op locatie
2) Uitwerking van de meting in het akoestisch rapport
3) Een doelgericht, praktisch advies dat rekening houdt met uw wensen en budget
4) Levering en montage door onze eigen ervaren montagedienst

Snelle levering

Wij doen er alles aan om u snel aan een goede akoestiek te helpen. Bij ons geen lange wachttijden! Een meting is vaak binnen enkele dagen in te plannen en omdat we zelf fabrikant zijn van veel producten zijn ook onze producten snel leverbaar. Bel ons indien u echt snel een oplossing nodig heeft!

Bewezen resultaat

Omdat wij verkopen vanuit onze akoestische expertise staat het akoestische resultaat voorop. Alle geadviseerde materialen zijn akoestisch gemeten; hierdoor kunnen we betrouwbare voorspellingen doen en een garantie geven op het akoestische resultaat.

Merken

Voor de projecten maken wij naast onze eigen akoestische producten ook gebruik van producten van derden, zoals de wand- en plafondoplossingen van Ecophon en Rockfon. Daarnaast hebben we diverse designproducten van Abstracta, Baux, Buzzispace, Caimi, Glimarka en Soundwave (Offecct). Op het gebied van HiFi bieden wij producten aan van Vicoustic. Zo kunnen we voor elk project altijd de juiste producten selecteren.